1000 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde Ücretsiz
Kargo
 
 
Yatakta Kahvaltı Mutluluğu

 6 Ocak 2018

 

 

 

Yatakta Kahvaltı Hazırlama İpuçları

 

“Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı” konseptini yaşatan herkes için!

 

Günün en önemli öğünü, yatakta servis edildiğinde en değerli hissettiren anları yaratıyor. Bu kareyi hazırlamak isteyeceğiniz, doğum günü, hafta sonu, tatil ya da herhangi bir Pazar olabilir. Kendinize, sevdiklerinize yaratacağınız en güzel ortamlardan biri için birkaç ipucu vermek istedik.

 

Sahneyi Yaratın

 

Ortaya Instagram karelerinin vazgeçilmezi olan görsellerden birini çıkaracağız.

 

Öncelikle yatak rahat ve çekici görünüyor olmalı. Yatak başı yaslanmaya müsait olmayan yataklar için, birden fazla yastık gerekli. En geniş ve en rahat yastığınızı baz yaparak, kendinizi yumuşacık nevresim ve yastık kılıflarının rahatlatıcı etkisine bırakın.

 

Ayak ucunuzda ya da yanınızda mutlaka bir battaniye ya da throw olsun ki kahvaltı sonrası film keyfine geçeceğiniz zaman yataktan hiç kalkmak zorunda kalmayın!

 

Sunumu Keyifli Hale Getirin

 

Tepsinin bir kenarına, görüntüyü güzelleştirmek ve renklendirmek için minicik bir vazoyla çiçek yerleştirebilirsiniz mesela. Ne olur ne olmaz minik bir el havlusu da bulundurun, her zaman biraz üzerimize dökebiliriz :)

 

Biraz daha zarif şıklık sevenler için tabağın altına tepsi örtüsü de önerebiliriz. İncecik danteller her zaman her türlü dekora müthiş bir detay ve ışıltı katıyor. Aynı şey bardak altı için de geçerli tabii ki. Bu görüntüyü tamamlayacak son ürün de tercih edeceğiniz dantel modeli ya da nevresim renkleri ile kombinleyeceğiniz peçete grubu. Peçeteliklerimiz ile beraber sunmanızı şiddetle öneriyoruz.

 

Son olarak baş ucunuza ortamı ısıtacak ve odanızı daha da huzurlu hale getirecek bir iki mum yerleştirebilirsiniz.

 

Menüyü Oluşturun

 

Ve asıl kısım kaldı. Madem tatil gününüz ve yatakta kahvaltı yapılıyor, hazırlık süreci için erken uyanmanız gerekmeyecek yiyecekler seçin. İştah açıcı bir menünün yanında enerji depolamak için portakal suyu şart. Şimdiden kahve ya da çay kokusu burnunuzdadır diye umuyoruz!

 

Afiyet olsun, sabahınızın keyfini çıkarın!